Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

pffff...part 3

Τα καταφέραμε..η Ελλάδα πήρε το χάλκινο με τις πολλες απουσίες που είχαμε φέτος..πολυ καλός ο παχουλός σήμερα !!
Στον τελικό..οι Ισπανοί δείχνουν γιατί είναι οι καλύτεροι η διαφορά στους 22 και αυξάνεται !!

Στην πόλη μου.. ο Πας κατάφερε να πάρει το Χ με την Αεκ χαρις την ωραία ασσίστ του Άρ(τ)σε -στον Κοντογουλίδη- που δείχνει έτοιμος να βοηθήσει τις αντίπαλες ομάδες ..
Ο Badovic είναι απίστευτα κωλόφαρδος και παίρνει διπλό στην Τούμπα με γκολ του Παπ στο 90'..2 ασσιστ ο Τόρο..γκολ ο πέφτω-κάτω...και πλεον μπορώ να πιστεύω σε τυχόν γκολ του ξανθού Σισε..
Ο Παο κέρδισε 2-1..με Mvp τον Αμπρεού πραγματικά φοβερός..1 γκολ..ένα τετ α τετ που μέχρι και εγώ τον προλάβαινα να τον κόψω αν έτρεχα για Οακα..1 τετ α τετ που την έστειλε λίγο έξω απ'την οθόνη..παραλίγο 2ο γκολ(έσωσε ο Σηφάκης) !!! Στο 89 δεν δόθηκε πέναλτυ στον Άρη που σίγουρα άξιζε κάτι καλύτερο σήμερα !! Ο Σισε για ένα ακόμα ματς πολύ καλός..
Τέλος φίλαθλοι είδαν τον Γιούρκα να κάνει βουντού στα μπακ της ομάδας για να παίξει πιο νωρίς !!

Στις άλλες χώρες..ο Seedorf έδωσε νίκη στην Μίλαν..ο Μιλίτο σκοράρε δις με γκολ που θυμίζουν τον Ζλάταν..η Ρέαλ έβαλε 5 και αυτη..2 ο Κριστιάνο,1 Γκουτι,1Μπενζεμά και 1 οοοοο Φαν Νιστελρου..ναι η μπάλα δεν ξεχνιέται ακομά και αν έχεις να παίξεις κανα χρόνο !!
Στην Αγγλία η Τσέλσι κέρδισε άνετα την Τοτεναμ 3-0..(Ντρογμπα,Μπαλακ,Κοουλ)..
Και στο μεγάλο ντέρμπυ Μαντσεστερ-Μαντσεστερ είχαμε ποιοτικό ματς..
Γκολ το γουρούνι..ισοφαρίζει ο Μπάρυ με ωραία ασσίστ του Φόστερ..2-1 ο Φλέτσερ..2-2 φανταστικο γκολ ο Μπέλαμυ..3-2 ο Φλέτσερ(εδώ κάνουμε τον σταυρό μας)..3-3 ο Μπέλαμυ στο 90' μετά απο λάθος του Ρίο-Αντίριο...αλλα στο 94' ο παίκτης που πάντα γούσταρα δίνει την νίκη στην United..4-3 ο Owen μετά απο αssist του Giggs(3ις σήμερα..mvp)..

....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου