Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Careless day today..

Μία αδιάφορη/περίεργη μέρα σήμερα χώρις να γίνεται κάτι σπουδαίο..

Ξεκινώ απ'το μπάσκετ όπου η εθνική έχασε αναμενόμενα-και πάλι- απ'τους σπαστικούς Ισπανούς..αρκετά καλή εμφάνιση ο Basket..

Οι Σερβοι όμως φτάσανε τελικό (η ομάδα που παίξαμε 3000 φιλικά και ποτε δεν έδειξαν πως ήταν καλύτεροι απο εμάς) αποκλείοντας την ομάδα του Lakovic..Όμως για να γίνει αυτο έπρεπε ο σπαστικός,θεατρίνος αλλα και με μεγάλο ταλέντο Teodosic να δείξει γιατί είναι ένα απ'τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Σερβία !!(Ευτυχώς υπάρχει ο Παναώτης-Δράκος και δεν τον βάζει) 32π λοιπόν απ'τον Teo..kai 47π απ'τα αδέρφια Λόρμπεκ !!

Στην Super Vlakeia..η ομάδα που πάει για ch.l κέρδισε 2-1 τον Ατρόμητο..η Γριά πήρε το μπαστουνάκι της και κέρδισε καποια τερατάκια με 2-1..και ο Πανιώνιος που πάει για μεγάλα πράγματα φέτος εχασε 1-3 απ΄τον Αστέρα..

Στο εξωτερικό..ο αμυντικός της Arsenal..Vermaelen με ύψος 1,82 δείχνει πως καλύπτει το κενό του Adebayor(έβαλε 2 σήμερα)..ο Iv έβαλε το 3ο*..η τρομερή Αλκμαάρ έχασε στην έδρα της 0-1 από κάποια Ναιμέγκεν..Ο Cisse έβαλε γκολ(της Mαρσειγ..λέτε να βάλει και ο δικός μας;μπαα)..και η Barca κερδίζει 5-2 τους Μαδριλενους Β ..

*και άρχισαν οι βλάκες παλι λέγοντας γιατί διώξαμε τον Iv..ήδη έχει 3 γκολ στην Μάιντζ..
την ίδια ώρα που ο Λέτο εχει 3 και αυτος..ενω ο Iv στον Παο έβαλε έως 5-6 την σεζόν !!
και εδώ να προσθέσω οτι έχει 3 γκολ στο πρωτάθλημα με τους φοβερούς αμυντικούς..που βγήκε 1ος σκόρερ ο Γκέκας..ποιος;..ο Γκέκας...;;;; Ποιος;;; ο Γκέκας..ναι αυτος ο άμπαλος που δεν μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δύχτια !!

Υ.Γ ο Παο στο μπάσκετ έδωσε το 1ο φιλικό..το σκορ πήγε 91-53 με αντίπαλο την Ούζιτσε-Έτσουξε(δεν χρειάζεται να πω αν κερδίσαμε)..με 16π του Σερμαντίνι !!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου