Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Όταν παίζει μπάλα η κωλοφαρδία..



Είναι κάποιες φορές...που η τύχη δεν είναι με το μέρος σου..δεν σε θέλει απλά..αυτο είναι το ποδόσφαιρο !!
Κατι τέτοιες στιγμές σαν την σημερινή που η ομάδα άξιζε κατι παραπάνω -ίσως όχι την νίκη- [αλλα όταν βλέπω την πόρνη να σταματάει στο δοκάρι..ξυστα του..ο αντίπαλος τερμ. να σώζει διάφορα..και εσυ να τρώς γκολ από σουτ που κοντράρει και πάει εντελώς γωνία..και ενα αστείο γκολ στο 5' τι να κάνεις !!] φωνάζω πιο πολύ για την Πανάθα !!

Κρίμα για τον Μάριο που δεν έφταιγε σε κανενα γκολ και τα "άκουσε" άγρια(βέβαια στο Οακα λογικά δεν θα είδαν καθαρα τις φάσεις),που δεν τον υποστηριζω γενικά και πρεπει στον Παο τουλάχιστον να'ναι αναπληρωματικός !!
Η άμυνα στο σύνολο έπαιξε χάλια..ενώ εκτος το λάθος ο Μαρίνος ήταν θετικός..όπως και ο Σουηδός!!
Πολύ κακός ο Καρα(που μου την δίνει ολο και πιο πολύ)..και ο Κατσου..
Τον Λετο χαίρεσαι να τον βλέπεις να παίζει μπάλα..και χάρηκα που φώναζε στον Καρα συνέχεια !!

Έτσι η ομάδα που σχετικά έπαιξε μέτρια-καλά έχασε 1-3..ενώ χθες ο Silva-Osfp είχε "ψυχή" και πήρε το ματς 1-0 !!

Αν είμαστε σοβαροί στα επόμενα ματς(ενα 4/4,εκτος το ματς με Γαλατά) παμε και για πρωτιά..και θα το δείτε..και ας γελάτε τωρα !!

Όμως αλλου είναι το κακό..βρισκόμαστε στην Ελλάδα..την χώρα που δεν θυμόμαστε τι είπαμε χθες-προχθες κτλπ...Έτσι ο άχρηστος που δεν έχει ροστερ Οσφπ..έγινε μια πολύ καλη ομάδα επειδή κέρδισε την Καβαλα Β 1-0..και ο-παίρνω-τα-αποτελέσματα Παο..έγινε ο άχρηστος !!
Και αυτο ισχύει και για τους φιλάθλους του Παο που μέχρι πριν λίγο ήταν ακρώς αισιοδοξοι για τα παντα και τώρα βρίζουν ολη την ομάδα και πάλι..χαρακτηρίζοντας τον Μαρίνο..νέο Βύντρα κτλπ..

Θα ήθελα κι αλλα να πω..αλλα θα πέσει μεγάλο κράξιμο και το βαριέμαι..


Υ.Γ 1)τελειώνει το Παραμύθι Αεκ..3-0 στο ημιχ. ..απ'την Έβερτον..

Αυτα για σήμερα..

1 σχόλιο:

  1. 1)Ρε μαγκες, εχω μπει απο το πρωι και διαβαζω και εφημεριδες και τις αποψεις των περισσοτερων στο ποστ. Μηπως-λεω μηπως-ειμαστε λιγακι μηδενιστες? Δηλαδη ο Παναθηναικος του '55-90 ηταν τοσο τραγικος? Δε δημιουργησε φασεις? Δεν ειχε καλη κυκλοφορια στο κεντρο? Μονο τα λαθη στην αμυνα(εγιναν παιδικα λαθη εκει αδιαμφησβητητα)αναφεροντε απο ολους και στο "κακο" κοουτσαρισμα του Τεν Κατε. Στο πρωτο ημιχρονο το γκολ μπηκε απο λαθους του προτοεμφανιζομενου (και σε ευρωπαικο παιχνιδι) με την φανελα του ΠΑΟ Μαρινου. Αν ο Τεν Κατε χρησημοποιουσε το Βυντρα δεξια, την επομενη θα ζηταγαν οι περισσοτεροι την κεφαλη του επι πινακι επιδη "τον εβαλε τον αχριστο παλι και δεν εβαλε τον πιτσιρικα το Μαρινο". Σε ενα μετριο(ομολογουμενως) πρωτο ημιχρονο το λαθος του Ολανδου ηταν πως δεν εβαλε απο το '30 τους Νινη-Πετροπουλο. Ο "Φτανει να γυρισεις" Χρτιστοδουλοπουλος ηταν σε αλλο γηπεδο (εχω επαναλαβει πως ειναι λιγος για εμας) και ο Κατσουρανης μεχρι το '10-15" δεν ειχε ακουμπησει παραπανω απο 2 φορες την μπαλα. Ο Σαριεγκι ηταν "ο γνωστος Σαριεγκι" ο Καραγκουνης (ασχετα με την ασιστ που εδωσε) εδειξε για μια ακομη φορα γιατι δεν εκανε μεγαλη καριερα στο εξωτερικο (μεχρι να δωσει την μπαλα εχει αλλαξει η μοδα απο καλοκαιρινησε χειμωνιατικη) και ο Γκαλινοβιτς ειναι ωρα να την κανει με 'ελαφρα". Ειδα ομως επισης ενα Ζιλμπερτο Σιλβα να ειναι πολυ ανεβασμενος(ειδικα στο 2ο ηταν ολο το κεντρο), το Μαρινο εκτος απο το λαθος που εκανε να εχει τρομερες δυναμεις και να παιζει ολη την πτεριγα για πλακα, το Λετο να μοιραζει εμετους στη δεξια πτεριγα των Τουρκων και το Μπιαρμιρ να δειχνει και οργανοτικα στοιχεια στο παιχνιδι του. Με λιγα λογια, ο Παναθηναικος αν και μετριος προς κακος στο 1ο ημιχρονο σταθηκε και ατυχος. Τα 2 γκολ που δεχτηκε ηταν αστεια και εχασε και καποια γκολ απο αυτα που λεμε "Δεν χανοντε" (βλεπε Λετο). Οταν παιζεις μπαλα καποια στιγμη θα σπασει και η Γκινια. Καποιες στιγμες μπορει επισης και να κερδισεις χωρις να το αξιζεις. Περσι ολοι επεσαν να φανε τον Ολανδο μετα τις 2 ητες απο Ιντερ και Ανορθωση, ο Παναθηναικος ομως τερματισε πρωτος στον ομιλο μπροστα απο τους Ιταλους. Στηριξη θελει η ομαδα και επιτελους ΕΝΑΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΚΛΑΣΗΣ!

    2)Οποιος δεν βλεπει ποδοσφαιρο μονο για γιουχα ή ζητω ζητω,εκτος απο τα στραβα χθες, ειδε και πολλα καλα....Οποιος δεν τα ειδε εχει προβλημα...Οπως αντιστροφα, οποιος δεν ειδε στον αγωνα του ΟΣΦΠ τα στραβα αλλα μονο το αποτελεσμα , εχει επισης προβλημα.......ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΤΤΑ

    2 ωραια ποστ που βρηκα αναλογα με το θεμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή